Ευχάριστο 6,9
αποτέλεσμα από 571 κριτικές

Πρόσφατα σχόλια πελατών

Τύπος επιβάτη
Ευχάριστο



από 571 κριτικές
  • Καθαριότητα 6,9
  • Παροχές 7,3
  • Τοποθεσία 8,2
  • Άνεση/κατάσταση δωματίου: 6,9
  • Εξυπηρέτηση 6,9
  • Σχέση ποιότητας-τιμής 7,5
  • Φαγητό/Δείπνο: 4,9
Ταξινόμηση κατά

laurie από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Απλό δωμάτιο
Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούλιος 2014
comfortable relaxing and convenient
location price and accessibility
I enjoyed the location and easy access to trnsport and beach.Nice big room and spacious with a little balcony and view of the temple behind.Goood value for the money.
Η κριτική γράφτηκε στις 16 Ιουλίου 2014

laurie από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Απλό δωμάτιο
Έμεινε 2 βράδια τον Ιούλιος 2014
relaxing convenient enjoyable
location price and accessibility
please see my previous reviews on bemo corner guest house
Η κριτική γράφτηκε στις 16 Ιουλίου 2014

laurie από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Απλό δωμάτιο
Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούλιος 2014
Pleasant and good value for the money
Location,value and accessibility
See my previous reviews on the bemo corner guest house
Η κριτική γράφτηκε στις 13 Ιουλίου 2014

laurie από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Απλό δωμάτιο
Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούλιος 2014
peaceful relaxing and pleasant
location,value,friendly staff
please see my previous reviews about bemo corner hotel
Η κριτική γράφτηκε στις 10 Ιουλίου 2014

laurie από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Απλό δωμάτιο
Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούλιος 2014
comfortable and enjoyable
location,value,cleanliness
I found bemo corner comfortable and clean.The facilities were reasonable for the price.The staff were efficient and friendly.So all in all it was pleasant and good value for the money.Centrally located and very easy access to the shops,restaurants and bars nearby.The only downside is perhaps noise of the traffic outside,which may be an issue for some.Other than that it was fine
Η κριτική γράφτηκε στις 10 Ιουλίου 2014

wesley από Αυστραλία
Ζευγάρια
Απλό δωμάτιο
Έμεινε ένα βράδυ τον Νοέμβριος 2013
Short and sweet
Price, location
The staff were good but had limited English but understood most of our requests. The room was smallish but had a bathroom/ac/TV/fridge and was enough for us. They arranged luggage storage too. The guesthouse itself is a little but harder to find, so get the address before you go... Bit it is actually quite close to legion street/kuta square. If you need something clean/comfy/basic with no frills, this place is fine.
Η κριτική γράφτηκε στις 16 Ιουνίου 2014

wesley από Αυστραλία
Ζευγάρια
Απλό δωμάτιο
Έμεινε ένα βράδυ τον Νοέμβριος 2013
clean, staff speak bad english
price, A/C, clean
Smallish room, but very clean, looks refurbished. 5-10 min walk from beach. Would stay again if on budget.
Η κριτική γράφτηκε στις 16 Ιουνίου 2014

Beng από Σιγκαπούρη
Ζευγάρια
Απλό δωμάτιο
Έμεινε 3 βράδια τον Απρίλιος 2014
Very convenient place
Staffs are friendly, good location and easy access to beach
Staying in this hotel is all right but since is at the corner of a road so is rather noisy and moreover sometime few people talking so loud outside our room. The 3 days since we are there the wifi is not working and they cannot do anything. The location of the hotel is good and we can walk to the beach and shopping centre.
Η κριτική γράφτηκε στις 10 Μαΐου 2014

Margaret από Ινδονησία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Απλό δωμάτιο
Έμεινε 5 βράδια τον Ιούνιος 2013
Quite comfort and too expensive for budget hotel
location, balcony from room, balinese style door
They don't give me water daily. The door is using traditional Bali door, so it's difficult to manage & less privacy. Hotel is a bit too dark. You have to climb staircase to reach the hotel. The good side is mini market just down stairs so it's easy to get water.
Η κριτική γράφτηκε στις 29 Απριλίου 2014

Samuel από Αυστραλία
Ζευγάρια
Πολυτελές δωμάτιο
Έμεινε 9 βράδια τον Σεπτέμβριος 2013
great little guethouse in busy kuta
wifi, ac, central
great place to stay on the cheap.
Η κριτική γράφτηκε στις 23 Απριλίου 2014


1

Επιλέξτε το πρόγραμμα επιβράβευσης που χρησιμοποιείτε

Στο πάνω μέρος της σελίδας, πατήστε PointsMAX και θα δείτε πολλά δημοφιλή προγράμματα αεροπορικών εταιρειών και επιβράβευσης για να επιλέξετε το δικό σας.

2

Επιλέξτε ένα δωμάτιο με πόντους

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Κερδίστε έως και 4900 πόντους

Κάθε δωμάτιο που συμμετέχει στο πρόγραμμα θα εμφανίζει τους πόντους που θα κερδίσετε με την κράτηση.

3

Συνδεθείτε και κερδίστε πόντους!

  • Ταυτότητα Προγράμματος Μέλους
  • Δεν θα μείνω σε κάποιο από τα δωμάτια αυτής της κράτησης. Κάνω την κράτηση εκ μέρους κάποιου άλλου.

Συμπληρώστε τον κωδικό μέλους σας για το επιλεγμένο πρόγραμμα κατά τη διαδικασία της κράτησης. Θα κερδίσετε τον αριθμό των πόντων που εμφανίζονται κατά την κράτηση μόλις κάνετε check-out. Τόσο απλά!

Ξεκινήστε εδώ και επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε: