Πολύ καλό 8,0
αποτέλεσμα από 1672 κριτικές

Πρόσφατα σχόλια πελατών

Τύπος επιβάτη
Πολύ καλό



από 1672 κριτικές
  • Καθαριότητα 8,1
  • Παροχές 7,5
  • Τοποθεσία 8,3
  • Άνεση/κατάσταση δωματίου: 8,1
  • Εξυπηρέτηση 7,9
  • Σχέση ποιότητας-τιμής 7,9
  • Φαγητό/Δείπνο: 7,6
Ταξινόμηση κατά

KONG από Μαλαισία
Ζευγάρια
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Η κριτική γράφτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2016

Dato από Μαλαισία
Με επαγγελματικές υποχρεώσεις
Πολυτελές δωμάτιο
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Η κριτική γράφτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016

Siak από Μαλαισία
Με επαγγελματικές υποχρεώσεις
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 3 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Η κριτική γράφτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2016

SELVARAJU από Μαλαισία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Η κριτική γράφτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2016

kok από Μαλαισία
Με επαγγελματικές υποχρεώσεις
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Η κριτική γράφτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2016

novy από Ινδονησία
Με επαγγελματικές υποχρεώσεις
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Η κριτική γράφτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2016

Poh από Μαλαισία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Η κριτική γράφτηκε στις 22 Αυγούστου 2016

Poh από Μαλαισία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούνιος 2016
BIg & comfy room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Η κριτική γράφτηκε στις 22 Αυγούστου 2016

Charles από Μαλαισία
Ζευγάρια
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2016
Not bad but...
Room is old and we got a room very far away from lift, need to walk for at least 5 minutes to the lift. Room amenities only prepared for one person. However, the night duty manager is friendly, prepare cake for my birthday. Breakfast service lack of 5 stars performance.
Η κριτική γράφτηκε στις 18 Αυγούστου 2016

Indira από Ινδονησία
Οικογένειες με μικρά παιδιά
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Ιανουάριος 2016
nice hotel great location
love the pool, love the room, love the breakfast.. just check-in and check-out process takes a little longer..
Η κριτική γράφτηκε στις 15 Αυγούστου 2016


1

2

3

1234

Ξεκινήστε εδώ και επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε: