Πολύ καλό 8,0
αποτέλεσμα από 1675 κριτικές

Πρόσφατα σχόλια πελατών

Τύπος επιβάτη
Πολύ καλό



από 1675 κριτικές
  • Καθαριότητα 8,1
  • Παροχές 7,5
  • Τοποθεσία 8,3
  • Άνεση/κατάσταση δωματίου: 8,1
  • Απόδοση προσωπικού: 7,9
  • Σχέση ποιότητας-τιμής 7,9
  • Φαγητό/Δείπνο: 7,6
Ταξινόμηση κατά

Daniel από Ηνωμένες Πολιτείες
Οικογένεια με μικρά παιδιά
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
A Bit Disappointing
Good: decent breakfast, nice looking lobby, great bathrooms Bad: room was a bit old and dirty, the pool was disgustingly dirty, the connecting mall has almost nothing left
Η κριτική γράφτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2016

Reinhard από Νέα Ζηλανδία
Γκρουπ
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Nice location..top of building
Top 3 levels are hotel away from hustle and bustle of busy Medan. Good service..good breakfast..near evening Market and Railway Station.
Η κριτική γράφτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2016

Lynne από Μαλαισία
Ζευγάρι
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Good hotel which goes above and beyond.
Hotel provided free mobile internet for guests, staff were friendly and helpful.
Η κριτική γράφτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2016

KONG από Μαλαισία
Ζευγάρι
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
We like most the swimming pool and the smiling staffs.
We enjoy spending sometime relaxing by the fascinating swimming pool with it's beautiful landscape. Each time when we passed by the staffs, we will received greetings and sweet smiles. The staffs are very helpful too.
Η κριτική γράφτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2016

Dato από Μαλαισία
Επαγγελματίας
Πολυτελές δωμάτιο
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Very interesting stay
A hotel as one stop center.U can find what u need.
Η κριτική γράφτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016

Siak από Μαλαισία
Επαγγελματίας
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 3 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Great hotel
Just a short walk to railink and Merdeka
Η κριτική γράφτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2016

SELVARAJU από Μαλαισία
Ένα άτομο
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2016
Right choice at Medan , no regret !!
I review many hotels , before i made my booking to Arya Duta. Initially the review shows 8 , this gives me an confident to book it. After my stay, i would like to say i made a fantastic choice . Hotel location , staff, food , safety , room cleanliness , comfort all drive me to no reason for complaint . I strongly suggest any one to book this hotel & i will be go here again for sure.
Η κριτική γράφτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2016

kok από Μαλαισία
Επαγγελματίας
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2016
Value for money, centrally located and convenient for business traveler.
Η κριτική γράφτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2016

novy από Ινδονησία
Επαγγελματίας
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2016
big
big hotel and nice swimming pool
Η κριτική γράφτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2016

Poh από Μαλαισία
Ένα άτομο
Δίκλινο Deluxe
Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2016
Big room
The hotel is well maintained & the breakfast is good, room is big but the furniture a bit outdated,overall is very clean. The location not close to mall,eating place, etc
Η κριτική γράφτηκε στις 22 Αυγούστου 2016


1

2

3

1234

Ξεκινήστε εδώ και επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε: