Τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία
τα ξενοδοχεία που είδατε τελευταία
Στους πελάτες αρέσει αυτό το Ξενοδοχείο για:
    Η περιοχή προτείνεται για:
  • ψώνια
  • νυχτερινή διασκέδαση
  • παραλίες
    Απόσταση από το αεροδρόμιο:
  • Phuket International Airport (25.3 Χλμ)
    Σχόλια πελατών:
  • "Φιλικό εξυπηρετικό προσωπικό", "Υπέροχος σχεδιασμός δωματίου", "Καινούριο ξενοδοχείο"
    Κορυφαία αξιοθέατα στην περιοχή:
  • Ντάιβ Σαπλάι (2.2 Χλμ / 27 λεπτά με τα πόδια)
  • Savoey Restaurant (2.4 Χλμ / 29 λεπτά με τα πόδια)
  • Μπάνγκλα Ρόουντ (2.5 Χλμ / 30 λεπτά με τα πόδια)
  • Εμπορικό Κέντρο Τζουνγκσελον (2.6 Χλμ)

Σημείωση: Οι αποστάσεις μετρώνται σε ευθεία γραμμή και υπολογίζονται από το σημείο αφετηρίας μέχρι το σημείο προορισμού.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Πάτονγκ, Πουκέτ, Ταϊλάνδη 83150 (προβολή χάρτη)

κάντε κράτηση τώρα!

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποθηκευμένα σας ξενοδοχεία στη λίστα "Τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία".
Βαθμολογία από κριτικές

απαιτούνται επιπλέον κριτικές

διαβάστε 2 κριτικές

Μην περιμένετε μέχρι να είναι πλέον αργά! Κάντε κράτηση τώρα για να μην χάσετε την σημερινή τιμή.
Κάντε κράτηση τώραΠληρώστε αργότερα

Τώρα διαθέσιμο σε χιλιάδες δωμάτια ξενοδοχείων

Έξυπνες κρατήσεις. Κρατήσεις agoda.
Επιλέξτε τα δωμάτιά σας
Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή δωματίου: Hotel tax 7.91%
Ιουλίου 03, 2015 - Ιουλίου 05, 2015 | 2 νύχτες
Τσεκ-ιν
Νύχτες Check-out
Τύποι δωματίων Μέγ.
Τιμή
ανά δωμάτιο τη νύχτα
Αρ. δωματίων
Best seller - limited supply!
Deluxe με μπαλκόνι και πρωινό
Last Minute Special Rate includes 45% discount!
Πληροφορίες δωματίου
USD 0 467.61
Ειδική τιμή! – χωρίς επιστροφή χρημάτων
Διαθέσιμο
Best seller - limited supply!
Deluxe με μπαλκόνι και πρωινό
Πληροφορίες δωματίου
USD 0 850.20
Όροι κράτησης
Διαθέσιμο
Χαρακτηριστικά του

Παροχές ξενοδοχείου
  • 24ωρη ρεσεψιόν
  • 24ωρη υπηρεσία δωματίου
  • μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο
  • ATM/μηχάνημα ανάληψης μετρητών στις εγκαταστάσεις
  • επιτήρηση παιδιών
  • μπαρ
  • εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου
  • επιχειρησιακό κέντρο
  • ενοικίαση αυτοκινήτου
  • καφετέρια
  • υποδοχή
  • στεγνό καθάρισμα
  • ανελκυστήρας
  • VIP παροχές δωματίου
  • εγκαταστάσεις για άτομα με αναπηρία
  • οικογενειακό δωμάτιο
  • υπηρεσία πλυντηρίου
  • βιβλιοθήκη
  • θυρίδες
  • φύλαξη αποσκευών
  • εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων
  • εφημερίδες
  • μπαρ πισίνας
  • εστιατόριο
  • υπηρεσία δωματίου
  • χρηματοκιβώτιο
  • κοινόχρηστο σαλόνι/χώρος τηλεόρασης
  • υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο
  • χώρος καπνιζόντων
  • ξεναγήσεις

Αθλήματα και ψυχαγωγία
  • μπιλιάρδο
  • γυμναστήριο
  • αίθουσα παιχνιδιών
  • κήπος
  • υδρομασάζ
  • παιδότοπος
  • μασάζ
  • εξωτερική πισίνα
  • παιδική πισίνα
  • σάουνα
  • σπα
  • χαμάμ
  • πινγκ-πονγκ

Διαδίκτυο
  • δωρεάν WiFi σε όλα τα δωμάτια
  • ασύρματη σύνδεση Wi-Fi σε δημόσιους χώρους

Χώρος Στάθμευσης
  • χώρος στάθμευσης οχημάτων
  • υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων

Ομιλούμενες γλώσσες
  • Αγγλικά
  • φιλιππινεζικά
  • Χίντι
  • νεπαλεζικά
  • Ταϊλανδικά

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!
Περιγραφή Θέρετρο
Σχεδιασμένο για ταξίδια τόσο επαγγελματικά όσο και διασκέδασης, το Avista Hideaway Resort & Spa Phuk...δείτε περισσότερα Σχεδιασμένο για ταξίδια τόσο επαγγελματικά όσο και διασκέδασης, το Avista Hideaway Resort & Spa Phuket είναι ιδανικά τοποθετημένο στη Πάτονγκ, μια από τις διασημότερες περιοχές της πόλης. Μόνο 35. Km μακριά, αυτό το 5 αστέρων ξενοδοχείο είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο. Το καλοδιατηρημένο περιβάλλον και η εγγήτητα του με τα Τρέιν Τάι Μπόξινγκ, Ντάιβ Σαπλάι, Μπάνγκλα Ρόουντ αποδίδουν σε αυτό το ξενοδοχείο μια ιδιαίτερη γοητεία.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες που παρέχει το Avista Hideaway Resort & Spa Phuket διασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή των πελατών. Το ξενοδοχείο σας προσφέρει μια μεγάλη επιλογή υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν WiFi σε όλα τα δωμάτια, 24ωρη ρεσεψιόν, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, εγκαταστάσεις για άτομα με αναπηρία, φύλαξη αποσκευών.

Το Avista Hideaway Resort & Spa Phuket διαθέτει 150 δωμάτια. Όλα τους είναι διακοσμημένα με γούστο και πολλά από αυτά παρέχουν ανέσεις όπως ασύρματη σύνδεση internet (δωρεάν), σύνδεση internet (ασύρματη), ιδιωτική πισίνα, στροβιλική μπανιέρα, δωμάτια για μη καπνίζοντες. Είτε είσαστε λάτρης της γυμναστικής είτε ψάχνετε έναν τρόπο να ηρεμήσετε μετά από μια δύσκολη μέρα, θα σας ψυχαγωγήσουν καταπληκτικές δραστηριότητες όπως οι υδρομασάζ, γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα, σπα. Το Avista Hideaway Resort & Spa Phuket είναι μια έξυπνη επιλογή για τους ταξιδιώτες στη Πουκέτ προσφέροντας κάθε φορά μια ήρεμη και ήσυχη διαμονή.
Πολιτικές Θέρετρο
Χρήσιμες πληροφορίες
Φαγητό, ποτό και ψυχαγωγία

Πρόσφατα σχόλια πελατών

Τύπος επιβάτη

Όλες οι κριτικές (1530)

Ζευγάρια (875)

Ένα άτομο (165)

Επιχειρηματίες (51)

Οικογένειες με μικρά παιδιά (246)

Οικογένειες με μεγάλα παιδιά (125)

Άλλο (68)

Άριστο
8.6
από 1530 κριτικές
Σχέση ποιότητας-τιμής:
8.5
Τοποθεσία
7.6
Απόδοση προσωπικού:
8.9
Κατάσταση/καθαριότητα ξενοδοχείου:
9.1
Άνεση/κατάσταση δωματίου:
9.1
Φαγητό/Δείπνο:
8.2
Όλες οι κριτικές ( 1530 )
Ταξινόμηση κατά:
wangkan D. Ζευγάρια
China, December 15, 2014
总体来说交通是不方便。来回酒店交通费要600。酒店在山坡上,看不到大海。

卫生、舒适、泡泡浴
7
交通成本高,看不到大海。和评价相比,到了以后有落差
Soh H. Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Ζευγάρια
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Ζευγάρια
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Ζευγάρια
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Ζευγάρια
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
yuk L. Οικογένειες με μικρά παιδιά
Hong Kong, June 24, 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9.3
yuk L. Οικογένειες με μικρά παιδιά
Hong Kong, June 24, 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9.3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
Colaco S. Ζευγάρια
Portugal, June 24, 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
Wai L. Ζευγάρια
Singapore, June 21, 2015
Avista

Cleanliness, serenity and friendliness
9
Great

κάντε κράτηση τώρα!

Μην καθυστερείτε - Περιορισμένη διαθεσιμότητα!

Οι φόροι και οι προμήθειες υπηρεσιών είναι γενικά χρεώσεις αποκατάστασης που πληρώνει η Agoda στον πωλητή ή που συλλέγονται από τον πωλητή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τους Όρους Χρήσης της Agoda. Ο φόρος και οι προμήθειες υπηρεσιών ενδέχεται επίσης να περιλαμβάνουν προμήθειες που διατηρεί η Agoda ως αποζημίωση για την επεξεργασία της κράτησης.